Utställarinformation

Skriv ut   Dela: Facebook   Twitter

JULMARKNAD - söndagen den 17 december 2017, kl 12.00-15.00.

Här finns information till dig som vill ställa ut på Murbergets julmarknad

Murbergets julmarknad har tonvikt på slöjd, hantverk, matvaror och annat gott som hör julen till - gärna med lokal anknytning. Marknaden har en lång tradition och är ett mycket uppskattat och välbesökt arrangemang. Det sker en mängd aktiviteter på området och vi håller öppet i gårdarna på friluftsmuseet. Tänk på att bidra till en äkta julstämning med smakfull utsmyckning och skyltning av klassiska material.

Anmälan

Du anmäler dig enkelt här på vår hemsida under ANMÄLAN. Sista anmälningsdag är den 30 oktober. Vi går igenom anmälningarna löpande och du får därefter ett bekräftelsemail utskickat till din e-post med uppgifter om inbetalning av deltagaragift samt ev tillägg för hyra av bord och el. Efter att din betalning är registrerad (senast 15 november) skickas din slutgiltiga bekräftelse ut via e-post. Där framgår allt du behöver veta inför ditt besök, såsom placering, parkering och förhållningsregler. Kom ihåg att du endast får sälja den typ av produkter du uppgivit i din anmälan.

Kostnad

Avgiften är relaterad till storleken på marknadsplats du behöver/önskar. Avgiften är 150kr/meter och gäller med ett minimum på 2 meter per utställare. Betalning sker till Murberget bg/postgiro och ska vara registerad senast den 15 november. Vid avbokning som sker före den 1 december återbetalas avgiften, förutom en administrativ avgift på 100kr. Vid avbokning efter 1 december återbetals inte avgiften. Vid obetald avgift efter den 15 november tillfaller platsen annan sökande.

Murberget har en del bord till uthyrning. Dessa bord är 150 x 70 cm vilket ger dig ett utrymme på ytterligare 50 cm för extrabord eller övrig utsmyckning. Kostnaden vid hyra av bord är 100kr/st. Kom ihåg att ta med egen duk till bordet du hyr. Du kan även hyra el till din marknadsplats (obs! ej för kupévärmare eller infravärmare). Ange i din anmälan hur mycket el du behöver samt till vad. Kostnaden för el är 100 kr per plats.

Placering

Vi placerar ut dig på området efter dina behov och vad som skapar bäst förutsättningar för marknaden. Har du särskilda önskemål kan du uppge dessa i din ANMÄLAN.  Din placering får du i din slutgiltiga bekräftelse tillsammans med övriga anvisningar om i- och urlastning, tider, deltagarbevis för parkering etc. Värdar som möter upp och anvisar finns på plats från kl 09.00 på marknadsdagen.

Livsmedel

Tänk på att du som säljer livsmedel måste ha tillstånd från miljö- och hälsoskyddskontoret. Livsmedel ska vara väl förpackade, vara märkta med innehåll och namnet på tillverkaren skall vara tydligt angivet. Mjölken i mejeriprodukter ska vara pastöriserad.

Kontakt

Har du frågor, funderingar eller särskilda önskemål kontakta projektledare Paulin Norgren på mail paulin.norgren@murberget.se eller via tfn 0611-886 69.

 

Varmt välkomna till årets julmarknad!